MEDLEM

Eiendomsmegling

Vi tilbyr eiendomsoppgjør og eiendomsmegling for både privat- og bedriftsmarkedet. Samarbeidsavtaler med bank og eiendomsutviklere hjelper til med å gjøre oss til et trygt og pålitelig ledd i ditt eiendomssalg.

Oppgjørspakken
Pakken er laget for deg som vil selge bolig selv eller har funnet kjøper og som trenger noen til å foreta selve oppgjøret. Pakken inkluderer håndtering av oppgjøret og overføring av eiendommen til kjøperen. Dette betyr for deg som kunde en profesjonell håndtering av de nødvendige dokumenter for en fullverdig og riktig overføring av eiendommen og kjøpesummen. Banken krever som regel at partene benytter advokat eller eiendomsmegler ved oppgjøret. Vi sikrer deg en kvalitetsikker og effektiv håndtering av oppgjøret.

Pris kr. 10 000,- eks. mva.(kr. 12 500,- inkl. mva.)

Komplett megleroppdrag
Dersom du vil overlate hele prosessen til fagpersoner, tilbyr vi megleroppdrag hvor vi tar oss av hele salgsprosessen og du kan slappe av. Vi gjør alt fra innhenting av takst og andre opplysninger, fotografering, annonsering, visninger, budrunde, osv. Her vil selger ha mulighet til å tegne eierskifteforsikring.

Ta kontakt med for et uforpliktende tilbud!